Παναθηναϊκος : Ο Μακέντα μοιάζει με… θηρίο στο κλουβί
Ο Γιώργος Δώνης είχε δώσει ρεπό στην ομάδα του την Τρίτη, αλλά ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχεια τη δουλειά και τη θεραπεία, θέλοντας να προλάβει το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη.
Σαν… θηρίο στο κλουβί αισθάνεται ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στη Ριζούπολη.
Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος έκανε υπέρηχο τη Δευτέρα, τα αποτελέσματα του οποίο έδειξαν πως ναι μεν η θλάση έχει κλείσει, πλην όμως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επιστρέψει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ξεχάστε τον Ζορό που ξέρατε – Ο μασκοφόρος εκδικητής του 2026 είναι Γάλλος και αντικαπιταλιστής
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»



