Λαμία: Σε γκρεμό κατέληξε αυτοκίνητο – Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων
Στην περιοχή βρίσκονται πυροσβέστες ενώ καταφθάνουν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν δύο άτομα, τα οποία έχουν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό στο χωριό Άγιος Γεώργιος της Δυτικής Φθιώτιδας.
Ήδη, στην περιοχή βρίσκονται πυροσβέστες από το κλιμάκιο στη Μακρακώμη, ενώ καταφθάνουν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, με ειδικά εργαλεία για να βοηθήσουν στην επιχείρηση.
Ξέφυγε από την πορεία του
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, κινούνταν σε αγροτικό δρόμο με κατεύθυνση το χωριό Άγιο Γεώργιος, δυτικά της Μακρακώμης.
Σε μια κλειστή στροφή, περίπου 3 χλμ. πριν από το χωριό, κάτω από ανεξήγητες προς το παρόν συνθήκες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στον γκρεμό.
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)


