
Λαμία: Σε γκρεμό κατέληξε αυτοκίνητο – Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ατόμων
Στην περιοχή βρίσκονται πυροσβέστες ενώ καταφθάνουν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν δύο άτομα, τα οποία έχουν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό στο χωριό Άγιος Γεώργιος της Δυτικής Φθιώτιδας.
Ήδη, στην περιοχή βρίσκονται πυροσβέστες από το κλιμάκιο στη Μακρακώμη, ενώ καταφθάνουν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, με ειδικά εργαλεία για να βοηθήσουν στην επιχείρηση.
Ξέφυγε από την πορεία του
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, κινούνταν σε αγροτικό δρόμο με κατεύθυνση το χωριό Άγιο Γεώργιος, δυτικά της Μακρακώμης.
Σε μια κλειστή στροφή, περίπου 3 χλμ. πριν από το χωριό, κάτω από ανεξήγητες προς το παρόν συνθήκες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στον γκρεμό.
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά




