Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφές από τα παλιά στην εκπομπή της
Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram
Αυτό δεν το περιμέναμε και όμως…. Ελένη Μενεγάκη και Αργυρώ Μπαρμπαρήγου βρίσκονται ξανά μαζί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Η γνωστή σεφ και η παρουσιάστρια είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.
Πέρυσι ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά με μερικές εμφανίσεις της Αργυρώς στην εκπομπή της Ελένης και φέτος είπαν να κάνουν σχεδόν καθημερινές αυτές τις συναντήσεις, μιας και η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει ανοιχτά πόσο πολύ αδυναμία έχει στην Αργυρώ και τις νοστιμιές της.
Η ανακοίνωση της Μπαρμπαρήγου
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγραψε: «Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας. Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες, να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν, οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου, έχει σημασία.
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
- Γουλβς – Άστον Βίλα 2-0: Τεράστια «γκέλα» για τους «χωριάτες» από την ουραγό
- Επεισοδιακή καταδίωξη 28χρονου που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Τράκαρε τρία ΙΧ
- Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security στη Μεταμόρφωση


