Στη δημοσιότητα έδωσε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής 2.659 πόθεν έσχες πολιτικών προσώπων που αφορούν τα έτη 2016 (χρήση 2015), 2017 (χρήση 2016) και 2018 (χρήση 2017). Οι δηλώσεις θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει για το 2017 εισόδημα 41.068 ευρώ ενώ η σύζυγός του Μαρέβα Γκραπόφσκι 89.335 ευρώ. Δηλώνει επίσης μετοχές αξίας 15329 δολαρίων και 7787 ευρώ. Έχει πουλήσει / μεταβιβάσει άλλες 18 μετοχές αξίας 2090 ευρώ.
Η σύζυγος του διαθέτει 3 θυρίδες, η μια από το 1993, η άλλη από το 2004 και μια ακόμη με συνδικαιούχους και τρίτα πρόσωπα.
Σε ό,τι αφορά στις καταθέσεις ο κ. Μητσοτάκης έχει λογαριασμούς συνολικού ύψους 8439 σε ευρώ και 547 σε δολάρια. Η κ. Γκραπόφσκι έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 382.156 ευρώ και 205.339 δολαρίων.
Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει ακίνητα στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τη Μεγάλη Βρετανία. Ο πρωθυπουργός έχει στην κατοχή του τέσσερα αυτοκίνητα και ένα φορτηγό για αγροτικές εργασίες, ενώ η σύζυγός του δύο.
Ο πρωθυπουργός είναι κατά 65% μέτοχος στον Κήρυκα Χανίων, ενώ η σύζυγός του είναι συνιδιοκτήτης σε εμπορική βιομηχανία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας