Με τέσσερις απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στην ΑΕΚ
Ποιοι παίκτες του Παναιτωλικού θα χάσουν το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ (21/9, 20:00)
Πολλά αγωνιστικά προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο Παναιτωλικός ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ το Σάββατο (21/9, 20:00).
Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Λουίς Κάστρο, είδε και τον Φεντερικό Ντουάρτε να μένει εκτός λόγω τραυματισμού και η λίστα των απουσιών μεγάλωσε.
Θυμίζουμε πως δεν υπολογίζονται και οι Μιμίτο, Μαρσιάλ, Ρομάν. Ο πρώτος λόγω της αποβολής του στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, ενώ οι άλλοι δυο δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.
Αναλυτικά η αποστολή των κυανοκίτρινων: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Παρράς, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Σιέστεντ.
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
