Με απουσίες και η Αρμάνι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο. Κανονικά στη διάθεση της ιταλικής ομάδας ο Άαρον Γουάιτ
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο.
Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα η αποστολή πέταξε για την Αθήνα δίχως τους τραυματίες Νεμάνια Νέντοβιτς και Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος είχε υποστεί ρήξη χιαστού προ μηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Άαρον Ουάιτ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πλευρά πριν από μερικές ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως αύριο Σάββατο η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στον πρώτο αγώνα του τουρνουά, ενώ στον δεύτερο αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι. Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα αναμετρηθούν στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.
- Πώς μπορείτε να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων – Τι πρέπει να κάνετε
- Τι λέει ο γιατρός που παρακολουθούσε το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη και πέθανε από καρκίνο
- Γερμανία: Στέλνει στρατιώτες στην Πολωνία, για να ενισχύσει τα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας
- Η UEFA επιβεβαίωσε το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα