
Αυξάνεται το όριο πιστώσεων φαρμάκων στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων
Αύξηση των πιστώσεων για τα νοσοκομειακά φάρμακα αποφάσισε το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών σε συνεδρίαση του, την οποία συγκάλεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Αύξηση των πιστώσεων για τα νοσοκομειακά φάρμακα αποφάσισε το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών σε συνεδρίαση του, την οποία συγκάλεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Στη συνεδρίαση που είχε ως μοναδικό θέμα την αύξηση του ορίου πιστώσεων φαρμάκου στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, αποφασίστηκε η αύξηση των ορίων πιστώσεων κατά 54.200.000 ευρώ. Οι πιστώσεις αυτές θα καλύψουν, μεταξύ άλλων, και τις ανάγκες προμήθειας ογκολογικών φαρμάκων, με στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη ζητήσει από τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, εβδομαδιαία ενημέρωση για τις σχετικές πιστώσεις φαρμάκων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



