Μαίνεται η πυρκαγιά στο Λουτράκι – Στη μάχη με τις φλόγες και τα εναέρια μέσα
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να συνδράμουν και τα εναέρια μέσα καθώς επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα
Μάχη με τις φλόγες προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο Λουτράκι δίνουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να συνδράμουν και τα εναέρια μέσα καθώς επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς το βουνό ενώ δεν απειλούνται σπίτια.
Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί καθώς εκτός από τα εναέρια μέσα επιχειρούν συνολικά 169 πυροσβέστες, 24 οχήματα και 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.
Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με εθελοντές έδωσαν ολονύχτια μάχη ώστε να μην μεγαλώσει το πύρινο μέτωπο.
Εκκενώθηκαν ένα μοναστήρι και ένα γηροκομείο
Αμέσως μόλις το μέτωπο της πυρκαγιάς στο Λουτράκι πήρε χθες, μεγάλες διαστάσεις, γεμίζοντας με καπνό την ευρύτερη περιοχή, δόθηκε εντολή για απομάκρυνση δεκάδων ατόμων από τη Μονή Οσίου Παταπίου και από το γηροκομείο της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία. Ειδικότερα, από το κάθε σημείο, 25 άτομα οδηγήθηκαν σε ασφαλέστερη περιοχή.
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Πύργο
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Κορυφή Πύργου Ηλείας που ξέσπασε αργά χθες, το βράδυ σε δασική έκταση.
- LIVΕ: Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Ιταλία: Τέσσερις τραυματίες από ατύχημα με τελεφερίκ – 100 άτομα εγκλωβίστηκαν στα 2.800 μέτρα
- Στη φυλακή ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της
- ΣτΕ: Νόμιμες οι μονομερείς αυξήσεις στα ασφάλιστρα των συμβολαίων υγείας
- Όλοι θέλουν τον Κλοπ αλλά ο Γερμανός…
- Σεσίλια Χιμένεθ: Πέθανε η ενορίτισσα που έγινε viral ως η χειρότερη συντηρήτρια έργων τέχνης στον κόσμο

