Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι - Απομακρύνθηκαν 50 άτομα

Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι – Απομακρύνθηκαν 50 άτομα

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λουτράκι.

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή Περαχώρας Λουτρακίου, στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε αγροτική έκταση.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έχει «ανοίξει» όπως χαρακτηριστικά τονίζουν αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στο σημείο. «Ευτυχώς η πυρκαγιά πηγαίνει προς την κορυφή του βουνού και όχι προς το Λουτράκι» σημειώνουν μιλώντας στο in.gr.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητας της φωτιάς, είναι η συνεχής ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν, ενώ στο σημείο μεταβαίνει και ο  Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Απομακρύνθηκαν 50 άτομα

Οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, απομάκρυναν δεκάδες άτομα.

Ειδικότερα, από τη Μονή Οσίου Παταπίου απομακρύνθηκαν 25 άτομα, ενώ άλλοι τόσοι από το γηροκομείο στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία.

Ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις

Αυτή την ώρα, στο σημείο επιχειρούν συνολικά 108 πυροσβέστες με 23οχήματα, τέσσερα ελικόπτερα και δύο Canadair, ενώ συνδράμουν και δύο υδροφόρες ΟΤΑ.

Ωστόσο, όπως τονίζουν από το Πυροσβεστικό Σώμα, τα εναέρια μέσα δεν μπορούν να έχουν την επιθυμητή αποτελεσματικότητα, λόγω των αναταράξεων που υπάρχουν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024