Μεϊμάρακης: Αδικεί τον Μαργαρίτη Σχοινά η συζήτηση για τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στο θέμα με τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του Έλληνα Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά.
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στο θέμα με τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του Έλληνα Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά.
«Αυτή την εβδομάδα θα συγκληθεί στο Στρασβούργο η ολομέλεια της Επιτροπής. Νομίζω ότι ο τίτλος που έχει δοθεί στο χαρτοφυλάκιο του κ. Μαργαρίτη Σχοινά είναι πράγματι ασαφής. Θεωρώ ότι η κ. Φον ντερ Λάιεν θα τον αλλάξει. Αδικεί τον κ. Σχοινά αυτή η συζήτηση. Γιατί η κριτική που γίνεται είναι για τον τίτλο, ενώ τον κ. Σχοινά τον έχουν υποδεχτεί όλοι και γνωρίζουν τις δυνατότητές του», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ.
Επίσης είπε ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό για την προπαρασκευή του συνεδρίου του ΕΛΚ στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, στα τέλη Νοεμβρίου. «Πιστεύουμε στην προοπτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στηρίζουμε τη νέα γενιά», υπογράμμισε ο κ. Μεΐμαράκης.
- Μαρία Στιούαρτ: Το τελευταίο γράμμα της «καταδικασμένης βασίλισσας» επιστρέφει στο φως
- Αποκόλληση τοιχίου αντιστήριξης στον παραλιακό δρόμο Κεφάλου του Δήμου Κω
- Πιερία: Αυτοκτόνησε κτηνοτρόφος που το κοπάδι του σφαγιάστηκε λόγω ευλογιάς – Τι λέει ο αδερφός του
- Κραν Μοντανά: Στο γραφείο του εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του μπαρ – Θρήνος για τους 40 νεκρούς
- «Φαβορί για τον Καρέτσα η Τσέλσι του Ροσένιορ»
- Μαίνεται η κόντρα Καιρίδη – Δένδια: «Όποιος δίνει άλλοθι στη Ζωή, κάνει κάτι άστοχο και ατυχές»




