Μπάλβιν: «Θα είναι μάχη με την Ελλάδα»
Ο Οντρέι Μπάλβιν μετά τη νίκη της Τσεχίας εναντίον της Βραζιλίας, μίλησε για το παιχνίδι με την Ελλάδα, κάνοντας λόγο για «μάχη».
Η Τσεχία νίκησε με το εμφατικό 93-71 την Βραζιλία και στο παιχνίδι με την Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο σέντερ της Τσεχίας, Οντρέι Μπάλβιν, μετά την νίκη της ομάδας του μίλησε για το παιχνίδι με την Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην οκτάδα. Ο παίκτης της Γκραν Κανάρια έκανε λόγο για «σκληρή μονομαχία» με τη «γαλανόλευκη», ενώ δεν έλειψε και η αναφορά του στον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούμπο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θα γίνει μεγάλη μάχη. Η Ελλάδα παίζει δυνατά και το μεγαλύτερο όπλο της είναι το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο. Έχει τον Σλούκα, που είναι ίσως ο καλύτερος γκαρντ εκτός Ευρώπης, έχει εμπειρία και ξέρει να καθοδηγεί την ομάδα του.
Επίσης έχουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ειδικά τον Γιάννη. Είναι ο MVP του ΝΒΑ και αυτό τα λέει όλα. Θα δούμε μεγάλες μονομαχίες μια μάχη για κάθε κατοχή».
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- Αττική: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα

