
Ξεκίνησε στη Ρωσία η εκπαίδευση Τούρκων στρατιωτικών στα συστήματα S-400
«Στη ρωσική πόλη Γκάτσινα ξεκίνησε η εκπαίδευση του δικού μας προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας στη χρήση των αντιαεροπορικών και αντιπυραυλικών συστημάτων S-400» αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας
Τούρκοι στρατιωτικοί άρχισαν να εκπαιδεύονται στην Ρωσία στη χρήση των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-400, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.
«Στη ρωσική πόλη Γκάτσινα ξεκίνησε η εκπαίδευση του δικού μας προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας στη χρήση των αντιαεροπορικών και αντιπυραυλικών συστημάτων S-400» αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας που αναρτήθηκε στο Twitter.
Ο γενικός διευθυντής του ομίλου «Almaz –Antei» Γιάν Νόβικοφ είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η εκπαίδευση των στρατιωτικών θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου και θα συνεχισθεί έως τις 2 Ιανουαρίου του 2020.
Συνεχίζονται οι παραδόσεις των S-400
Στις 27 Αυγούστου ξεκίνησε η παράδοση της δεύτερης συστοιχίας των S-400 στην Τουρκία. Τμήματα των αντιπυραυλικών συστημάτων φθάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα με μεταγωγικά αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Μιουρτέντ στην Άγκυρα.
Η παράδοση της πρώτης συστοιχίας των αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 12-25 Ιουλίου.
Συνολικά 30 στρατιωτικά μεταγωγικά αεροπλάνα χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά τμημάτων των αντιαεροπορικών συστημάτων στην βάση Μιουρτέντ.
Η παράδοση της δεύτερης συστοιχίας πυραύλων αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-TASS
- Ξεκάθαρος ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να αποκλειστεί το Ιράν από το Μουντιάλ»
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία
- ΝΒΑ: Νίκησαν και έκαναν το 2-1 Χοκς και Τίμπεργουλβς – Μείωσαν οι Ράπτορς (vids)
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης




