Η Ελεονώρα Μελέτη ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την μονάκριβη κόρη τους Αλεξάνδρα.

Μέχρι να ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς για δεύτερη χρονιά θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής που ξεχώρισε την περασμένη τηλεοπτική χρονιά, η Ελεονώρα Μελέτη, περνά αρκετό χρόνο με την κορούλα της Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, η Αλεξάνδρα είχε την ονομαστική γιορτή της και οι δυο τους βρέθηκαν στην παραλία, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεχόντουσαν ευχές.

Η αγάπη του κόσμου και οι πολλές ευχές που δέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη για την γιορτή της κορούλας της, φαίνεται πως συγκίνησε την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, .

Έτσι μέσω Instagram, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους και παίρνοντας αγκαλιά την μικρή Αλεξάνδρα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Η μικρούλα μου και εγώ σας ευχαριστούμε για τις ευχές γεμάτη αγάπη που στείλατε τόσο πολλοί με αφορμή την ονομαστική της εορτή… Είστε μια συγκίνηση».

Δείτε παρακάτω το τρυφερό μήνυμα της: