Δύο τουρίστες πνίγηκαν σε Ερεικούσα και Παξούς
Δύο περιστατικά πνιγμού σημειώθηκαν χθες σε θαλάσσιες περιοχές των νησιών Ερείκουσσας και Παξών
Δύο περιστατικά πνιγμού σημειώθηκαν χθες σε θαλάσσιες περιοχές των νησιών Ερείκουσσας και Παξών.
Η πρώτη περίπτωση αφορά τον πνιγμό 32χρονου αλλοδαπού, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του όρμου «Πόρτο Ερείκουσσας».
Η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο της Ερεικούσσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, αφού παρελήφθη από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος διακομίστηκε στον λιμένα Αγ. Στεφάνου Ν. Κέρκυρας, από όπου και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Από τη λιμενική Αρχή Οθωνών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Την ίδια ώρα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από θαλάσσια περιοχή των Αντιπάξων, την παραλία «Μεσοβρίκας», ένας 44χρονος αλλοδαπός.
Ο θάνατος του 44χρονου διαπιστώθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Παξών και η σορός του, η οποία παρελήφθη από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παξών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Από την οικεία λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Λόρα: Η μαρτυρία δύο 16χρονων που της μίλησαν χθες στου Ζωγράφου – «Δεν περνούσε καλά, ήθελε να φύγει» λέει η φίλη της
- Η απόλυτη χλιδή για Ρονάλντο και στο Μουντιάλ – Αυτό είναι το ξενοδοχείο που θα μείνει ο CR7 και η Πορτογαλία
- Η Ύβρις της Ανθρωπότητας – Το νέο βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου για δύο προβολές στον Δαναό
- Φάμελλος για Βασιλείου: Έθεσε τα θεμέλια για την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου και προώθησε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις
- Παραβίαζε κόκκινα, STOP και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με τη μηχανή… για βίντεο στο TikTok


