Αρκετοί νέοι σκόρερ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Μόνο τρεις εκ των δεκαπέντε ποδοσφαιριστών που σκόραραν την πρώτη αγωνιστική είχαν ξανασκοράρει στα ελληνικά γήπεδα.
Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η πρώτη αγωνιστική για τη φετινή σεζόν με 15 παίκτες να σκοράρουν, πετυχαίνοντας 16 γκολ. Η μοναδική ομάδα που δεν σκόραρε ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Το αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης είναι ότι 12 εκ των 15 παικτών βρήκαν για πρώτη φορά δίχτυα στη Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, μόνο οι Μακέντα του Παναθηναϊκού, Μιλοσάβλιεβιτς της Λάρισας και Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ ελιχαν σκοράρει στην Ελλάδα.
Οι Ρόμανιτς, Μεγιάδο, Σάσα, Ελ Αραμπί, Νάτσος, Αραμπούλι, Μίσιτς, Ντάλσιο, Ολιβέιρα, Ντε Αμορίμ και Μπαριέντος είναι οι παίκτες που σκόραραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442