Σφαιρόπουλος: «Φέραμε τους παίκτες που θέλαμε, τώρα δουλειά»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος με την διοίκηση που πήρε τους παίκτες που ήθελε, ενώ τόνισε πως τώρα πρέπει να δουλέψουν σκληρά.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε πολλές κινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αποκτώντας επτά νέους παίκτες και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις ευχαρίστησε την διοίκηση που έκανε τα πάντα για να υλοποιήσει το πλάνο του Έλληνα τεχνικού.
Παράλληλα τόνισε πως τώρα αρχίζει η δουλειά γιατί πρέπει οι παίκτες να βρουν τη χημεία μεταξύ τους ώστε να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη και μεγάλη σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
«Είναι μία καινούρια σεζόν, μία νέα αρχή. Όλοι ανυπομονούν. Όλοι στο κλαμπ έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αποκτήσουν καλούς παίκτες για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον GM και το τμήμα σκάουτινγκ για την σκληρή δουλειά τους όλο το καλοκαίρι, ώστε να φέρουμε τους παίκτες που θέλαμε.
Τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά. Πρέπει να «χτίσουμε» το παιχνίδι μας μέσα από τις προπονήσεις και να εντάξουμε τους παίκτες στη φιλοσοφία μας. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο.
Πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί ήρθαν εφτά νέοι παίκτες στην ομάδα μας. Θα χρειαστεί χρόνος να βρούμε την χημεία και τους ρόλους μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.