«Τρομακτικό για το ΝΒΑ να βελτιωθεί κι άλλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο Μπρουκ Λόπεζ μίλησε με θαυμασμό για την εξέλιξη που έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο σέντερ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπρουκ Λόπεζ, παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην γνωστή ιστοσελίδα «HoopsHype» μιλώντας για την περσινή σεζόν της ομάδας του, για το τι περιμένει φέτος, ενώ φυσικά από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο ηγέτης των «ελαφιών» Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αρχικά ξεκίνησε να μιλά για την περσινή σεζόν λέγοντας πως ήταν εξαιρετική, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, αλλά υπήρχε και μια απογοήτευση που δεν κατάφεραν να πάνε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον «Greek Freak» ανέφερε πως το επίπεδο που βρίσκεται τώρα είναι τρελό και πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος από ότι είναι τώρα, κάτι που θα… τρομάξει όλον τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Τέλος, μίλησε και για τις κινήσεις που έγιναν από τους Μπακς στην αγορά των ελεύθερων, ενώ τοποθετήθηκε και για την μεταγραφή του αδερφού του Ρόμπιν, με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες στη ομάδα της πόλης που γεννήθηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρουκ Λόπεζ:

Για την σεζόν των Μπακς: «Ήταν εξαιρετική η χρονιά μας. Για όλους μας. Ήταν η πρώτη σεζόν με τον κόουτς Μπουντενχόλτζερ στον πάγκο μας, όπως και η δική μου στην ομάδα. Απογοητευτήκαμε όλοι, που δεν μπορέσαμε να πάμε μέχρι τέλους. Νιώσαμε ότι μπορούσαμε. Μάθαμε όμως πολλά. Μιλήσαμε γι΄αυτό και πλέον είμαστε έτοιμοι φέτος».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τρελό το επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται τώρα. Έχει να ανέβει 1-2 επίπεδα ακόμα στο παιχνίδι του. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος από ότι είναι σήμερα, κάτι που θα είναι τρομακτικό για όλο το ΝΒΑ!».

Για τις κινήσεις των «ελαφιών» στην free agency και για τον αδελφό του που θα παίξουν μαζί: «Ήταν διασκεδαστικό αυτό που έγινε το καλοκαίρι. Σαν φίλος του μπάσκετ, αλλά και σαν παίκτης, το βρήκα ενδιαφέρον και φοβερό. Πλέον, υπάρχουν πολλές ομάδες, που θεωρούνται διεκδικητές. Είναι υπέροχο για το άθλημα, αλλά και το ΝΒΑ, γιατί πολύ απλά φέτος θα είναι μία πάρα πολύ ανταγωνιστική χρονιά.

Πιστεύω πως κάναμε όλες τις σωστές κινήσεις. Σχεδόν. Εκτός από τον Ρόμπιν. Δεν ξέρω για τη κίνηση αυτή (γέλια). Θα δούμε πώς θα πάει. Θα είναι διασκεδαστικό, ξέρω ότι η μητέρα μας είναι ενθουσιασμένη. Γεννήθηκε στο Μιλγουόκι και μεγάλωσε εκεί. Θα είναι κάτοικος της περιοχής ξανά μετά από τόσα χρόνια. Θα είναι εκεί όλη τη χρονιά και θα μας βλέπει από κοντά».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Δώρο» για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Η ανάλυση του BBC

Το Ισραήλ φαίνεται να επέλεξε σκόπιμα την ημέρα της απάντησης στην Τεχεράνη, καθώς σήμερα, Παρασκευή (19/4) είναι η ημέρα των γενεθλίων του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Γιώργος Φρουζάκης
Γιώργος Φρουζάκης
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007