Τραγωδία στον Πόρο: Ραγίζει καρδιές η χήρα του πιλότου
Συγγενείς και φίλοι του έλληνα χειριστή ζουν τραγικές στιγμές. Αμέτρητα είναι δε, τα μηνύματα στήριξης και συλλυπητηρίων για τον Ν.Κ. ο οποίος άφησε πίσω του τρία παιδιά
Συγκλονίζει η τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο και τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, ενώ στο φως έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία.
Συγγενείς και φίλοι του έλληνα χειριστή ζουν τραγικές στιγμές. Αμέτρητα είναι δε, τα μηνύματα στήριξης και συλλυπητηρίων για τον Ν.Κ. ο οποίος άφησε πίσω του τρία παιδιά.
Δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, η σύζυγος του πιλότου εμφανίζεται συντετριμμένη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο Άγγελος μου, ο φίλος μου, ο σύζυγός μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος, ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα…» έγραψε στο μήνυμά της στο Facebook, αποχαιρετώντας τον.
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν χρυσές λίρες
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping




