Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – Ξάνθη

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – Ξάνθη

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1 και η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ότι τα εισιτήρια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος τέθηκαν σε κυκλοφορία τόσο ηλεκτρονικά αλλά και στα εκδοτήρια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC για τον αγώνα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα ΑΕΚ- Ξάνθη την Κυριακή 25/08 στις 21:30 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Επίσης, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 09:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις Θύρες 5, 9 και 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις Θύρες 5, 9 και 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μιάμιση ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

-Η ηλεκτρονική πώληση (internet), η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC καθώς και με τον νέο τρόπο πώλησης από την Ticketmaster Hellas αφορά τις Θύρες 3, 5, 7, 9, 11, 13, 29, 33 και τη Θύρα των επισήμων (VIP).

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ

Θύρες 1, 15: 10€
Θύρες 3, 33: 15€ (Παιδικά 5€)
e-σιτήρια Θύρα 5: 12€ (Παιδικά 4€) – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και από τα καταστήματα PUBLIC
Θύρες 7, 11, 13: 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 9: 25€ (Παιδικά 10€)

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024