Ο Δημήτρης Μωραΐτης αναμενόταν να έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής στην εφετινή ΑΕΚ. Έτσι η «Ένωση» έψαχνε ομάδα να δοθεί δανεικός ο νεαρός γκαρντ προκειμένου να πάρει εκεί χρόνο συμμετοχής.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ανάφερει ότι ο νεαρός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κολοσσό Ρόδου για τον επόμενο χρόνο ως δανεικός και παίρνοντας εκεί χρόνο συμμετοχής θα αξιολογηθεί καθώς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης παραχωρείται σήμερα (17/08) στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού, έπειτα από συμφωνία, που συνήψε με τη ροδιακή ΚΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης υπήρξε το πρώτο «project» του αναπτυξιακού Προγράμματος της Διοίκησης της αναγέννησης, που το 2015 αποφάσισε να επενδύσει στα νιάτα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για την ΑΕΚ του μέλλοντος. Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το 2022.

Ο Δημήτρης πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις επιτυχίες των Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ, πρωταγωνιστεί διαρκώς στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, με τα οποία κατήγαγε ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ενώ συμμετείχε και στις επιτυχίες των Ανδρών της ΑΕΚ.

Πρόδηλο είναι, ότι θα παρακολουθείται στενά και θα αξιολογείται ενδελεχώς από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΒC.