Άκρως καταιγιστική η Σερβία, η οποία μετά την Τουρκία, διέλυσε και την Ιταλία στο Ακρόπολις.
Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε επίδειξη δύναμης, πίεσε στην άμυνα και δεν άφησε την Σκουάντρα Ατζούρα να… σηκώσει κεφάλι, παίρνοντας με άνεση στην τελική επικράτηση (96-64).
Οι Ιταλοί δεν είχαν καμία τύχη κάτω από το καλάθι και από την περιφέρεια ήταν ξανά πολύ άστοχοι (6/25), κάτι που μοιραία τους οδήγησε σε ακόμα μία ήττα στο τουρνουά.
Από πλευράς Σερβίας, ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν εντυπωσιακός και δεν είχε αντίπαλο, την ίδια ώρα που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε μόλις για 4’27».
Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς ήταν δυνατή και πίσω από τα 6,75 με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και τον Νέμανια Μπιέλιτσα να παίρνουν τα σουτ από τη γραμμή του τρίποντου.
Στο φινάλε του Ακρόπολις αύριο Κυριακή (18/8), η Σερβία κοντράρεται με την Ελλάδα (20:30) και η Ιταλία αντιμετωπίζει την Τουρκία (18:00).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.