Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Τελευταίες ανάσες πριν την Σλόβαν

ΠΑΟΚ: Τελευταίες ανάσες πριν την Σλόβαν

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επιστρέφουν αύριο (16/8) στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό, προκειμένου να προετοιμαστούν για την πρώτη αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αντάμειψε τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ με διήμερο ρεπό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε καλό οι ποδοσφαιριστές του να «καθαρίσουν» το μυαλό τους, να χαλαρώσουν και να επιστρέψουν από αύριο (16/8) και πάλι στις προπονήσεις.

Η ζωή δεν σταματάει μετά τον αποκλεισμό από τους Ολλανδούς. Συνεχίζεται με νέα επεισόδια για το Europa League, αλλά και για το πρωτάθλημα. Ο 40χρονος προπονητής το πρωί της Πέμπτης αφού μιλήσει πρώτα στους ποδοσφαιριστές του δίνοντάς συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους θα προετοιμάσει την ομάδα του για την πρώτη αναμέτρηση με τους Σλοβάκους.

Ο Δικέφαλος είναι το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όμως θα χρειαστεί να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο για να μην την πάθει όπως πριν από τρία χρόνια όταν αντιμετώπισε την Έστερσουτ. Με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις θα φανεί αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα τραυματισμών ενόψει της προετοιμασίας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024