Εξωπραγματική πρόταση Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ
Σύμφωνα με το «ESPN» η Μπαρτσελόνα προσφέρει για τον Βραζιλιάνο άσο 100 εκατομμύρια ευρώ, συν τους Κουτίνιο και Ράκιτιτς ως έμψυχα ανταλλάγματα.
Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται η Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ. Ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» έχουν μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της γαλλικής ομάδας.
Το «ESPN» αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση που περιλαμβάνει τους Κουτίνιο και Ράκιτιτς συν το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι Παριζιάνοι ωστόσο θα προτιμούσαν τον Νέλσον Σεμέδο και όχι τον Ιβάν Ράκιτις στα έμψυχα ανταλλάγματα.
Το δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρει πως το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι αρκετά θετικό και ότι η συμφωνία είναι κοντά στο να επιτευχθεί.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Νεϊμάρ έχει δώσει τελεσίγραφο στην Μπαρτσελόνα έως τις 20 Αυγούστου για την απόκτησή του, αλλιώς θα βάλει και τη Ρεάλ στο παιχνίδι της απόκτησής του.
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

