Η Κάιλι Τζένερ  γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της στο Ποζιτάνο της Ιταλίας, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ ο σύντροφός της Τράβις Σκοτ της έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο και ακριβό δώρο.

Η γνωστή τηλεπερσόνα και μεγιστάνας των καλλυντικών, που πρόσφατα, χαρακτηρίστηκε ως η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος των Η.Π.Α φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το μοναδικό δώρο του συντρόφου της μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, o 28χρονος ράπερ, χάρισε στην Κάιλι Τζένερ ένα ασημένιο κολιέ με διαμάντια και το λογότυπο της Kylie cosmetics, χωρίς να λυπηθεί καθόλου τα έξοδα.

Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε στο προφίλ της το απαραίτητο οπτικό υλικό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ημέρα των γενεθλίων της.

Φόρεσε, λοιπόν, ένα ροζ κοντό φόρεμα με πούπουλα και πόζαρε δίπλα σε μια ανθοσύνθεση με λευκά λουλούδια και ηλίανθους που σχημάτιζαν τον αριθμό 22.

Στο πάρτι γενεθλίων της Κάιλι, ήταν η μητέρα της και η Ελληνίδα κολλητή της, Αναστασία Καρανικολάου, ενώ φαίνεται πως δεν έδωσαν το… παρών οι διάσημες αδερφές της. Η Κάιλι Τζένετ ανήμερα των γενεθλίων της, δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με την κορούλα της.

Η μικρή Στόρμι τραγουδάει «Happy Birthday» στη μαμά της και τα likes και τα σχόλια έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή»…