Βαθμολογία UEFA: Άρης και Ατρόμητος έδωσαν ελπίδα, αύξησε τη διαφορά η Κύπρος
Μετά τον Ολυμπιακό που πήρε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ακολούθησαν Άρης και Ατρόμητος, και στο... σακούλι της Ελλάδας προστέθηκαν βαθμοί και το κυνήγι της Κύπρου και της 15ης θέσης συνεχίζεται!
Η Ελλάδα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας της UEFA, πίσω από την Κύπρο, την οποία «κυνηγάει» με στόχο την 15η θέση που εξασφαλίζει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια για την σεζόν 2021-22.
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
- Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι, αλλά η Ράγιο μείωσε σε 3-1! (vids)
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442