Η Ενωση έχει να βάλει ακόμα στην μηχανή της την εξοικείωση με το παιχνίδι από την άμυνα που ακόμα εγκυμονεί κινδύνους και την προσαρμογή παικτών που ήρθαν να της βελτιώσουν αισθητά την εικόνα. Πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια εβδομάδα.
Το επίσημο τεστ της ΑΕΚ ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης σε μια εβδομάδα ήταν με την ισχυρή Μπασακσεχίρ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Στο τεστ αυτό η ΑΕΚ εμφανίστηκε με τον Βέρντε περίπου ανέτοιμο, τον Ολιβέιρα εντελώς ανέτοιμο και τον κόουτς να προτιμά στην εντεκάδα τον Κλωναρίδη σε θέση κλασσικού φορ και όχι τον Λιβάγια που μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τραυματίστηκε (πάλι) ο Τσινγκρίνσι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».