Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (4-0), εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Μπασαχσεκίρ ή στην χειρότερη των περιπτώσεων την είσοδό του στους ομίλους του Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θα αγωνίζονται σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβριο στην Ευρώπη, κάτι που φέρνει και την δεδομένη αλλαγή στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, μιας και οι αγώνες αυτόματα αυξάνονται.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την αναπροσαρμογή που έγινε στις τιμές σε σχέση με την ανακοίνωση του περασμένου Μαΐου.
Ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, όπως αποδείχθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι. Μπορεί το παιχνίδι να διεξήχθη στα μέσα του καλοκαιριού, όμως ο λαός του Ολυμπιακού στάθηκε στο πλευρό του και γέμισε το «Γ. Καραϊσκάκης».
Τα εναπομείναντα διαρκείας, που είναι πλέον ελάχιστα, δείχνουν την πρόθεση των φίλων της ομάδας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδος και φυσικά στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.