Την απόκτηση του Ντόνοβαν Τζάκσον ανακοίνωσε ο Κολοσσός. Ο 23χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο τσέχικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Παρντούμπιτσε.
Η ανακοίνωση του Κολοσσού:
«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ντόνοβαν Τζάκσον.
Ο Τζάκσον είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 1996 στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, είναι ύψους 1,88μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.
Φοίτησε σε δύο κολέγια, στο Iowa Wesleyan και στο Iowa State, ενώ η σεζόν 2018/19 ήταν η πρώτη της επαγγελματικής του καριέρας και τον βρήκε στην Τσεχία και την Παρντούμπιτσε, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στο FIBA Europe Cup είχε αντίστοιχα 14,2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.