Μητσοτάκης: Χαλαρό καφεδάκι στη Βουλή
Μάλιστα ο πρωθυπουργός ήπιε καφέ με τους βουλευτές και συζήτησαν την απαγόρευση του καπνίσματος εντός του κτιρίου του κοινοβουλίου.
Χαλαρή συζήτηση με τους βουλευτές της ΝΔ και τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, στο εντευκτήριο της Βουλής είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ομιλία του για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Μάλιστα ο πρωθυπουργός ήπιε καφέ με τους βουλευτές και συζήτησαν την απαγόρευση του καπνίσματος εντός του κτιρίου του κοινοβουλίου.
Η Βουλή πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα και να καταργηθεί το κάπνισμα μέσα στο κτίριο, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στους βουλευτές της ΝΔ.
Τους ενημέρωσε, δε, ότι το ειδικό καπνιστήριο που υπάρχει σε χώρο του εντευκτηρίου θα διατηρηθεί, αλλά για λίγο και έπειτα από μία μεταβατική περίοδο θα καταργηθεί και αυτό.
- Νέα Αριστερά: Όταν οι υγειονομικοί ζητούν ενίσχυση, η κυβέρνηση στέλνει ΜΑΤ και συλλαμβάνει γιατρούς
- Νέο Μεξικό: Έρευνα κοντά στο ράντσο του Έπσταϊν μετά από καταγγελία για θαμμένες σορούς δύο κοριτσιών
- Ο Ολυμπιακός αποθέωσε Ρέτσο και Πιρόλα για το πάθος τους: «Περήφανοι για τη δύναμή σας» (pic)
- Γλυφάδα: Νεκρός 26χρονος που αγνοούνταν – Βρέθηκε η σορός του στον Ισθμό της Κορίνθου
- Για κίνδυνο κατάρρευσης πρανούς σε ρέμα κάνει λόγο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκιδόνας
- Ο Ζάκερμπεργκ στο σκαμνί για τον «εθισμό» των παιδιών στο Instagram
- ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλεί γέλια να λέει η ΝΔ των υποκλοπών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και των σκανδάλων ότι δεν ανέχεται τα ψεύδη
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-fthdgrl-11855082-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442