Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Eνδιαφέρον Καταρ για τα 10 περιφερειακά λιμάνια

Eνδιαφέρον Καταρ για τα 10 περιφερειακά λιμάνια

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δέκα λιμάνια έδειξε ο πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Αμπντουλαζίζ Αλι Αλ-Νααμα κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πλάνα της κυβέρνησης για τα δέκα λιμάνια έδειξε ο πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα κ. Αμπντουλαζίζ Αλι Αλ-Νααμα κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

YouTube thumbnail

Στη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός και ο πρέσβης συζήτησαν ναυτιλιακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επεσήμαναν ότι έχει ξεκινήσει μια νέα περίοδος στις σχέσεις των δύο κρατών.

YouTube thumbnail

Παράλληλα, ο πρέσβης του αραβικού κράτους είχε επαφές με στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργό Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης,λ ενώ εκκρεμούν επίσης συναντήσεις με τους Υπουργούς Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο