Μάτια του ΠΑΟΚ στο ολλανδικό Super Cup
Ο στενός συνεργάτης του Αμπέλ Φερέιρα, Χοσέ Τιάγκο Μαγκαλάες θα παρακολουθήσει τον τελικό του Super Cup Ολλανδίας προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για την αγωνιστική ετοιμότητα του Άγιαξ
Ο τελικός του Super Cup Ολλανδίας, ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν θα δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σχηματίσουν μια πιο ξεκάθαρη άποψη για την προσεχή αντίπαλο του στα προκριματικά του Champions League. Η μελέτη του Αίαντα έχει ξεκινήσει αμέσως μετά την κλήρωση.
Μάλιστα ο αναλυτής αγώνων Χοσέ Τιάγκο Μαγκαλές βρέθηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάτι ανάλογο θα κάνει και αύριο για το Super Cup Ολλανδίας.
Η κατασκοπεία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς ο Άγιαξ θα αγωνιστεί και για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Φίτεσε. Από τις δύο αναμετρήσεις θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ολλανδικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της Τούμπας στις 6 Αυγούστου.
- Με δύο χειροβομβίδες απειλούσε να επιτεθεί στη ΓΑΔΑ ο 48χρονος από το Σουδάν – Πώς εξουδετερώθηκε
- Αλέξης Τσίπρας: Όλο και πιο κοντά στο επόμενο βήμα – Το κάλεσμα σε δράση στους προοδευτικούς πολίτες
- Γιατί το Ρολόι της Αποκάλυψης έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του;
- Είναι ζωντανός, μένει στο Ισραήλ, αντικαταστάθηκε από σωσία: Τι συμβαίνει τελικά με τους Έπσταϊν και Μάξγουελ;
- Η Βραζιλία του 1970 κορυφαία ομάδα όλων των εποχών και ποιες συμπληρώνουν την 3άδα – Οι 50 κορυφαίες
- Ο Φωτιάς, ο τελικός Κυπέλλου και ο πονοκέφαλος για τα πλέι οφ της Super League

