Το συγκινητικό γράμμα 8χρονου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Συγκλονίζει νεαρός φίλος του Παναθηναϊκού! Ο 8χρονος Θοδωρής Μπαρτζάς από την Πετρούπολη, έστειλε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δηλώνοντας τη στήριξή του στο εγχείρημα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Pao Alive
Ο νεαρός φίλος του «τριφυλλιού» αναφέρει πως έδωσε ό,τι μπορούσε, συγκεκριμένα πέντε ευρώ από τον κουμπαρά του, για να βοηθήσει το project του Pao Alive, ενώ συγκλόνισε με τη φράση «Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερα γιατί ο μπαμπάς μου αυτόν τον καιρό δεν δουλεύει».
Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγραψε την εξής λεζάντα πάνω από το γράμμα του μικρού Θοδωρή:
«Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου στηρίζουν για να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας. Μας συγκίνησες Θοδωρή, σε ευχαριστούμε πολύ!»
Δείτε την επιστολή του 8χρονου φίλου του «τριφυλλιού»:
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.