Παναθηναϊκός : Γλίτωσε αρκετά χρήματα από τον Άλτμαν
Ο Όμρι Άλτμαν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και το τριφύλλι κατάφερε να κρατήσει στα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει τις 250.000 ευρώ
Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε πολύ από την υπόθεση του Όμρι Άλτμαν, ο οποίος παρέμεινε στην Ελλάδα για δύο χρόνια και ουσιαστικά ήταν ένα οικονομικό βάρος για το τριφύλλι.
Ο Άλτμαν όμως εδώ και μερικές μέρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, σε μία εξέλιξη που εξοικονομεί ένα σημαντικό ποσό για τους πράσινους.
Συγκεκριμένα, ο ισραηλινός επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του και την Χάποελ Τελ Αβίβ, ολοκληρώνοντας άδοξα την καριέρα του στη χώρα μας, αν και είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Αυτό που μετράει για τους πράσινους ωστόσο είναι τα χρήματα που γλιτώνουν από την αποχώρηση του Άλτμαν, αφού είχε να λάβει κοντά στις 250.000 ευρώ συν την εφορία που είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
- «Ο θεός είναι πολύ περήφανος για το έργο μου» λέει ο Τραμπ
- Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα δηλώσεων για τα δασικά αυθαίρετα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Συνταγή: Ζυμαρικά φούρνου με μπρόκολο
- Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας – Τι ισχύει για τους εργαζόμενους
- Αυτές είναι οι τροφές που μας φτιάχνουν τη διάθεση τον χειμώνα
- Tο Air Force One που κατευθυνόταν στο Νταβός επιστρέφει στη βάση Άντριους λόγω τεχνικού προβλήματος


