Ο ορισμός της αναισθησίας: Παράτησε τo IX του στις ράγες του τραμ στη Γλυφάδα
Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από έναν οδηγό στην Γλυφάδα όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε το notia.gr.
Μπορεί πλέον τέτοιες φωτογραφίες να μην μας εκπλήσσουν, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που ένας οδηγός παρκάρει στις γραμμές του τραμ.
Ωστόσο κάθε φορά κάτι τέτοιες φωτογραφίες μας υπενθυμίζουν πως μερικοί οδηγοί είναι εντελώς αναίσθητοι… πόσο μάλλον όταν παρκάρουν σε ένα σημείο που περνά ΜΜΜ κάθε 10 λεπτά.
Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από έναν οδηγό στην Γλυφάδα όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε το notia.gr.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός αποφάσισε να παρκάρει τo IX του εν ώρα αιχμής πάνω στην γραμμές του τραμ στην Γλυφάδα.
Ο οδηγός όχι μόνο πάρκαρε παράνομα, αλλά έφυγε εντελώς από το σημείο, αδιαφορώντας για το αν περνάει το τραμ ή όχι.
Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παρκάρει παράνομα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς στο βίντεο ακούγεται μία μαρτυρία όπου μία γυναίκα είχε αφήσει και αυτή το αυτοκίνητό της για να πάει για… ψώνια.
- ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός και ανεπάρκεια Μητσοτάκη στον Έβρο
- ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες» – Ανακοίνωση για τα τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία
- Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 99-94 (παρ.): Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κάουνας – «Λύγισε» στη δεύτερη παράταση
- Κάνιε Γουέστ & Μπιάνκα Σενσόρι: Σε κέντρο αποκατάστασης το ζευγάρι – Μία ευκαιρία να σώσουν τον γάμο τους
- Κούβα: H ακτοφυλακή της Αβάνας απάντησε σε πυρά αμερικανικού σκάφους – Τέσσερις νεκροί και 6 τραυματίες
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ

