Ο ορισμός της αναισθησίας: Παράτησε τo IX του στις ράγες του τραμ στη Γλυφάδα
Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από έναν οδηγό στην Γλυφάδα όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε το notia.gr.
Μπορεί πλέον τέτοιες φωτογραφίες να μην μας εκπλήσσουν, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που ένας οδηγός παρκάρει στις γραμμές του τραμ.
Ωστόσο κάθε φορά κάτι τέτοιες φωτογραφίες μας υπενθυμίζουν πως μερικοί οδηγοί είναι εντελώς αναίσθητοι… πόσο μάλλον όταν παρκάρουν σε ένα σημείο που περνά ΜΜΜ κάθε 10 λεπτά.
Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από έναν οδηγό στην Γλυφάδα όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε το notia.gr.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός αποφάσισε να παρκάρει τo IX του εν ώρα αιχμής πάνω στην γραμμές του τραμ στην Γλυφάδα.
Ο οδηγός όχι μόνο πάρκαρε παράνομα, αλλά έφυγε εντελώς από το σημείο, αδιαφορώντας για το αν περνάει το τραμ ή όχι.
Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παρκάρει παράνομα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς στο βίντεο ακούγεται μία μαρτυρία όπου μία γυναίκα είχε αφήσει και αυτή το αυτοκίνητό της για να πάει για… ψώνια.
- Οκτώ συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή 26 ατόμων στα Κάτω Πατήσια τον Δεκέμβριο
- Βουλγαρία: Έξι μυστηριώδεις θάνατοι στα βουνά ζητούν απαντήσεις – Δολοφονίες ή αυτοκτονίες;
- ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση για τους «Σπαρτιάτες» εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για τη δημοκρατία
- Ευρωπαϊκή Ένωση: Το μυστικό όπλο για να αποκλείσει τις κινεζικές εταιρείες
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 62-90: «30άρα» ο Νάναλι, «φουλ» για πρωτιά η «Ένωση»!
- «Μεσημέρι»: Χρόνος εργασίας, τέχνης και η ψευδαίσθηση της παύσης





