Θεσσαλονίκη: Αφίσες ζητούν «μαύρο» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο»
Αφίσες, με τις οποίες καλούν τους Θεσσαλονικείς να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με το thestival.gr στις αφίσες εμφανίζονται τα πρόσωπα των πέντε από τους έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Αμανατίδης) καθώς και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Ζουράρι. Τοιχοκολλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.
Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία
- Η προπόνηση που πάει την απώλεια βάρους σε άλλο επίπεδο
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας





