Ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Κλέλια Ανδριολάτου
Τι οδήγησε το αγαπημένο ζευγάρι στο χωρισμό;
Ο γοητευτικός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ρωτήθηκε για την αιτία του χωρισμού του από την Κλέλια Ανδριολάτου.
Αρχικά ο Ρένος Ρώτας αισθάνθηκε λίγο άβολα και προσπάθησε με κάποιο τρόπο να αποφύγει την ερώτηση απαντώντας πως η σχέση τους με την Κλέλια παραμένει καλή, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.
Μετά από λίγο δήλωσε αινιγματικά: «Όλα καλά με την Κλέλια. Δουλεύουμε και οι δύο πολύ, αυτό!».
Στην προσπάθεια του να εξηγήσει την κατάσταση αποκάλυψε: «Θεωρώ ότι υπήρξε μια τριβή, λίγο χώρισαν οι δρόμοι μας και λόγω της δουλειάς και αυτή εργάζεται πολύ σκληρά για να γίνει ηθοποιός.
Και αυτό μας οδήγησε στο να χωρίσουν λίγο οι δρόμοι μας, μπορεί για λίγο, μπορεί για περισσότερο. Θα δούμε… Έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι αλήθεια αυτό».
Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα:
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του
- Το ηχηρό μήνυμα κατά της ICE από σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Επέστρεψε ο Ελ Κααμπί (pic)


