Λουτσέσκου: «Θα δώσω και την ψυχή μου για την Αλ Χιλάλ» (vid)
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Αλ Χιλάλ έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου υποστηρίζοντας πως θα δώσει και την ψυχή του για την μεγαλύτερη ομάδα της Ασίας.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου «πέταξε» μέχρι το Παρίσι για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Χιλάλ παρουσία του προέδρου της ομάδας.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού έγινε και με τη βούλα τεχνικός της ομάδα από τη τη Σαουδική Αραβία προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες ευχαρίστησε τους ανθρώπους της νέας του ομάδας για την επιλογή προς το πρόσωπο του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, αλλά και για τη δυνατότητα να γίνω ο προπονητής της πιο διάσημης ομάδας στην Ασία.
Ξέρω ότι εδώ υπάρχει μεγάλο πάθος για την ομάδα και μεγάλες προσδοκίες. Νιώθω μεγάλη ευθύνη. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε και την καρδιά μας, και την ψυχή μας για να έχουμε επιτυχημένη χρονιά και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ.
Πολλοί μπορεί να μην ξέρουν πολλά πράγματα για εμένα, καθώς προέρχομαι από άλλη χώρα, από διαφορετικές διοργανώσεις και από διαφορετική κουλτούρα, και πρέπει να δείξω σε όλους ότι ξέρω να κερδίζω τον σεβασμό των ανθρώπων.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο που με επέλεξε».
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]
- ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 200 νεκροί σε ορυχείο που κατέρρευσε σε περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες


