ΑΕΚ: Μπαίνει ο Ντέλετιτς, ενσωματώνονται Μάνταλος-Μπάρκας
Τρεις ποδοσφαιριστές μπαίνουν από τη Δευτέρα στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ
Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε σήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν «ανάσα» μετά τις πρώτες προπονήσεις στα Σπάτα. Από αύριο όμως τους περιμένει για διπλή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο, πρωί και απόγευμα. Μάλιστα αύριο η ΑΕΚ θα έχει και τρεις ποδοσφαιριστές… συν.
Ο Μίλος Ντέλετιτς θα μπορεί πια να λογίζεται ως παίκτης της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Σέρβου ακραίου με την Λάρισα λήγει σήμερα και από αύριο η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπορεί να τον ανακοινώσει. Άρα και να μπει στις προπονήσεις, στη διάθεση του Καρντόσο.
Επίσης, στις προπονήσεις ενσωματώνονται και οι Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας. Ο αρχηγός της ΑΕΚ και ο διεθνής τερματοφύλακας είχαν πάρει έξτρα άδεια, μιας και είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα για τα ματς με Ιταλία και Αρμενία για τα προκριματικά του EURO 2020.
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]
- ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 200 νεκροί σε ορυχείο που κατέρρευσε σε περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες


