Ο Όμρι Άλτμαν είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό κι όπως είχαμε τονίσει πριν λίγες μέρες, ετοιμάζεται για επαναπατρισμό.

Σε δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρεται ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει και πάλι στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Την ομάδα, όπου αγωνίστηκε το διάστημα 2015-17 πριν αποχωρήσει για να έρθει στους «πράσινους» με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Άλτμαν ψάχτηκε και στην κεντρική Ευρώπη, αλλά δεν ήταν εύκολο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε (ρήξη χιαστών τον Μάρτιο του 2018) και τον άφησε εκτός για δέκα μήνες, να βρει μία ανταγωνιστική ομάδα κι ένα καλό συμβόλαιο.

Έτσι, στράφηκε στην πατρίδα του και τώρα φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Θα πρέπει φυσικά να λύσει ο ίδιος το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που έχει ισχύ έναν ακόμα χρόνο.

Οι «πράσινοι» βεβαίως και δεν έχουν αντίρρηση, αλλά τα ζητούμενο είναι αν και το μέρος του συμβολαίου θα ζητήσει ο Άλτμαν ως αποζημίωση.