Τα «έχωσε» σε Ζουράρι ο Ντέμης (pic)
H δήλωση του Κώστα Ζουράρι σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τις εκλογές δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ντέμη Νικολαΐδης που την σχολίασε με «καυστική» ανάρτηση στα social media.
Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, προκάλεσε αντιδράσεις με όσα είπε σε στην TV100 σχετικά με τις εκλογές και τον ΠΑΟΚ υποδεικνύοντας ουσιαστικά στους οπαδούς του Δικεφάλου, γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.Μεταξύ άλλων ανέφερε συγκεκριμένα ότι «ο ΠΑΟΚτσής που ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ» κάνοντας λόγο για παράγκες και διαιτητές με τον Ντέμη Νικολαΐδη να απαντά με «αιχμηρό» τρόπο στα social media.
Η ανάρτηση του Ζουράρι:
«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ
«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».
MARK TWAIN»
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ

