Έτοιμος να επανέλθει για την απόκτηση του Πακιστανού μέσου του ΑΠΟΕΛ, Γκαγιάς Ζαχίντ είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των πράσινων για τον 27χρονο μέσο αναθερμάνθηκε και πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Στην Κύπρο μάλιστα επισημαίνουν πως υπάρχει η δυνατότητα συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για να φορέσει τα πράσινα ο Ζανίντ, ο οποίος έχει νορβηγικό διαβατήριο.
Ο Ζαχίντ αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια και πέρυσι είχε 32 συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).