Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κοντά στον Βινίσιους της Νάπολι η Γουλβς»

«Κοντά στον Βινίσιους της Νάπολι η Γουλβς»

Ο Κάρλος Βινίσιους που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Γουλβς σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Βινίσιους από την Νάπολι φαίνεται πως βρίσκεται η Γουλβς. Αυτό υποστηρίζει η «Corriere dello Sport», που αποκαλύπτει πως ο 24χρονος Βραζιλιάνος είναι μια ανάσα από την μετακόμιση του στην Premier League.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βινίσιους που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, έχει ο γνωστός Πορτογάλος μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες. Ο Μέντες που εκτός από εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών της ομάδας και του προπονητή, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει και τον έλεγχο της Γουλβς σύμφωνα με τα περίφημα «Football Leaks», μέσω της κινεζικής εταιρείας, Foyo.

Ο Βινίσιους ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σάντος και πέρασε κι από αυτές της Παλμέιρας ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Γκρέμιο. Το 2018 πήγε στη Νάπολι που τον έστειλε δανεικό σε Ρίο Αβε και Μονακό και τώρα όπως φαίνεται θα αγωνιστεί και στην Αγγλία για τους «Λύκους».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024