Τη θέση του υπέρ του Brexit, με ή χωρίς συμφωνία, επανέλαβε ο υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θεωρεί πως η επιβολή δασμών από την πλευρά της ΕΕ δεν θα ήταν προς το συμφέρον των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και των καταναλωτών τους
Τη θέση του υπέρ του Brexit, με ή χωρίς συμφωνία, επανέλαβε ο υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θεωρεί πως η επιβολή δασμών από την πλευρά της ΕΕ δεν θα ήταν προς το συμφέρον των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και των καταναλωτών τους.
Και σαν να μην έφταναν τα προβλήματα με τις προσωπικές σχέσεις του, τώρα, ο πρώην διευθυντής του δηλώνει πως τον θεωρεί απολύτως ακατάλληλο για τη θέση του πρωθυπουργού.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions