Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν
O 83χρονος γάλλος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο με ιλίγγους και πονοκεφάλους.
Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Νεϊγί, κοντά στο Παρίσι, εισήχθη την Παρασκευή ο Αλέν Ντελόν, καθώς είχε ιλίγγους και πονοκεφάλους.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, τα προβλήματα υγείας δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.
Τα συμπτώματα αυτά πιθανόν οφείλονται στην καρδιακή αρρυθμία από την οποία πάσχει ο ηθοποιός, διευκρίνισε η ίδια πηγή προσθέτοντας ότι «όλα πάνε καλά» για τον 83χρονο Γάλλο, ο οποίος υποβλήθηκε προληπτικά σε εξετάσεις μόνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αργότερα σήμερα.
Ιερό τέρας του γαλλικού κινηματογράφου, ο Ντελόν απέσπασε πριν από μερικές εβδομάδες στο Φεστιβάλ των Καννών έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για την προσφορά του στην Έβδομη Τέχνη.
Το βραβείο παρέλαβε από την κόρη του Ανούσκα. Πολύ συγκινημένος, στην ομιλία του που είχε μια αδιόρατη θλίψη, ο Ντελόν είπε τότε ότι το βραβείο αυτό μοιάζει κάπως με «μεταθανάτιο φόρο τιμής, ενώ είμαι εν ζωή».
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον



