Η διπλή χαρά του Πατούλη την Κυριακή των εκλογών
Μετά το τέλος της δήλωσής του ανέβασε το γιο του -ο οποίος χθες είχε τα γενέθλια του- και τη γυναίκα του Μαρίνα η οποία με ένα φιλί σφράγισε την μεγάλη νίκη του.
«Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας» επισήμανε ο ίδιος από το βήμα και συνέχισε: «Αξίζουμε τα καλύτερα και θα κάνουμε τα καλύτερα για να πάμε μπροστά στο μέλλον»
Μετά το τέλος της δήλωσής του ανέβασε το γιο του -ο οποίος χθες είχε τα γενέθλια του- και τη γυναίκα του Μαρίνα η οποία με ένα φιλί σφράγισε την μεγάλη νίκη του.
Το γλέντι συνεχίστηκε με μια τούρτα για το νεαρό Αλέξανδρο που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 14α γενέθλιά του.
- Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στη Βουλγαρία μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
- Μια ματιά από ψηλά: Έτσι φαίνονται τα χιονισμένα Λευκά Όρη της Κρήτης από το διάστημα
- «Η Έξοδος 200 χρόνια μετά» – Το Μεσολόγγι παρουσίασε το επετειακό του πρόγραμμα
- Η Κ-19 της Μπενφίκα… έπαθε ΠΑΣ Γιάννινα και «αντέγραψε» το απίθανο γκολ των Σιαλμά-Σκούφαλη (vids)
- Ηράκλειο: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τα σκυλιά της
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
