Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Στις εθνικές εκλογές της 7η Ιουλίου 2019 θα συμμετάσχει και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε πως θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

«Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος σε ότι αφορά τον εκλογικό τομέα που θα είναι υποψήφιος, σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.

«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος εξήγησε ότι «με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα».

«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση», συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως «το να είσαι βουλευτής, το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου μέσα στο κοινοβούλιο είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024