Μοσχάτο: Συνταρακτικά στοιχεία για την αυτοκτονία της 14χρονης
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν το δράμα που βίωνε και το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τις τελευταίες ημέρες η 14χρονη κοπέλα που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν το δράμα που βίωνε και το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τις τελευταίες ημέρες η 14χρονη κοπέλα που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.
Ανήμπορη να διαχειριστεί η νεαρή κοπέλα τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο στενό και οικογενειακό της περιβάλλον δεν άντεξε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας πίσω της ένα σημείωμα που ρίχνει φως στους λόγους της πράξης της.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η Αστυνομία συνδέει την αυτοκτονία της 14χονης με τις καταγγελίες του πατέρας της εις βάρος ενός 42χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου.
Ο 42χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την ανήλικη κοπέλα. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή στον πατριό της ο οποίος χθες προχώρησε στις σχετικές καταγγελίας στις Αρχές, με συνέπεια να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του άνδρα με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα σήμερα ήταν προγραμματισμένο να περάσει Αυτόφωρο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο 42χρονος, διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου και στο παρελθόν είχε αποπλανήσει ανήλικη φίλη της 14χρονης.
Η 14χρονη προφανώς βρέθηκε σε ένα απίστευτο αδιέξοδο και σήμερα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τσέπη της βρέθηκε σημείωμα που απευθυνόταν στον 42χρονο στο οποίο αποκαλύπτεται πόσο ανυποψίαστη ήταν για τις προθέσεις του.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της που σε κατάσταση σοκ δεν άντεξαν και διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα


