Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενημερώνοντας μάλιστα και επίσημα τους αρμόδιους φορείς και την αστυνομία. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ αλλά και την ΕΛ. ΑΣ πως δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους πράσινους, κάνοντας πράξη αυτό που είχαν αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό.
Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω και με την επίσημη ενημέρωση του προς τους αρμόδιους φορείς επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αλλάξει θέση.
Είναι λοιπόν και επίσημο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να κατέβουν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με την διοίκηση των Πειραιωτών να έχει την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στην συγκεκριμένη απόφαση.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ και περιμένουν τις αποφάσεις, μετά και την κατάθεση του υπομνήματος σήμερα το μεσημέρι.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.