Το πακέτο παροχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στην εκπομπή One Direct, ο επικεφαλής του οικονομικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Ζώης Τσώλης.
Συζητώντας με τους Γ. Παπαχρήστο και Στ. Παπαμιχαήλ, ο κ. Τσώλης μιλώντας για τη μείωση του ΦΠΑ που τίθεται σε ισχύ από τις 20 Μαΐου, υπογράμμισε πως σε ετήσια βάση ο ΦΠΑ έχει μεγαλύτερο βάρος.
Ο κ. Τσώλης σχολιάζοντας επίσης την κριτική για το πακέτο παροχών της κυβέρνησης, που ασκήθηκε τόσο από τον Γ. Στουρνάρα, όσο και από τον Κ. Ρέγκλινγκ στο Eurogroup, δήλωσε πως ο Αλ.Τσίπρας επιχειρεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα κατά την προεκλογική περίοδο, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions