Έπειτα από 18 χρόνια σύμπλευσης ο 35χρονος πλέον Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο που λάτρεψε και λατρεύτηκε, παρ’ ότι δεν σάρωσε τους τίτλους (κέρδισε δύο κύπελλα Ιταλίας το 2007 και το 2008 και ένα Σούπερ Καπ το 2007). Η πόρτα της Ρόμα όμως παραμένει ανοικτή για εκείνον, ώστε να επιστρέψει στο μέλλον με διαφορετική ιδιότητα.
Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Τζέιμς Παλότα:
«Για 18 χρόνια ήταν η καρδιά της Ρόμα και πάντα εκπροσωπούσε το σύλλογο με περηφάνια. Σεβόμαστε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του, αν και θα είναι μακριά από τη Ρόμα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στην ομάδα. Οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον, ώστε να πάρει κάποιον ρόλο όποτε αποφασίσει να επιστρέψει».
Το παιχνίδι με την Πάρμα θα είναι το τελευταίο του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της με τη Ρόμα να αναφέρει στο λογαριασμό της στο Twitter: «Πριν περίπου 18 χρόνια ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε ντεμπούτο με τη Ρόμα απέναντι στην Άντερλεχτ. Απέναντι στην Πάρμα στο «Ολίμπικο» (26/5) θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα μας. Θα είναι το τέλος μιας εποχής».
Quasi 18 anni fa un giovanissimo Daniele De Rossi faceva il suo debutto con l’#ASRoma contro l’Anderlecht. Con il Parma, all’Olimpico, giocherà la sua ultima partita con la nostra maglia. Sarà la fine di un’era.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.